Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

5 éve könyörögnek az ingatlantulajdonosok! A kormány pedig nagy ívben …..

2018. május 24. - illiberalisberlo

Ez egy öt éves bejegyzés, sokan már akkor próbálták felhívni a figyelmet az átverésekre.

 

 

 

nemetsz.gif

 

 

 

2013. január 16.Budapest

MAGYARORSZÁGON A TULAJDON JOG SEMMIT NEM ÉR!

Azonnali törvénymódosításokra van szükség!

 

Kiadtam a lakásom egy albérlőnek határozott 3 hónap időtartamra.A szerződésben benne van, hogy nemfizetés esetén azonnal el kell hagynia a lakást.Tanukkal hitelesíttettem.Ahogy a nagykönyvben meg van írva.

A bérlő nem fizet, a szerződés is lejárt. Nem hajlandó elhagyni a lakást. Közölte, neki jogai vannak és bár nem tud fizetni de elköltözni sem fog. A közművek nem hajlandó kikötni az energiákat csak abban az esetben, ha jelentős több százezres tartozás összegyűlik. Akkor még fizethetem a ki és a majdani visszakapcsolást. Viszont a bérlő megteheti, hogy a kicsike plombát majd leszedi és az is engem fog terhelni. Mert a bérlőnek mindenhez joga van a mai törvények szerint, a tulajdonosnak meg semmihez.

 


Osszátok és írjátok alá ahhoz, hogy történjen valami. Tele a híradó ilyen esetekkel. Mégsem tesznek a parlamentben semmit


AZONNALI TÖRVÉNY MÓDOSÍTÁST AKAROK AZ ALBÉRLŐKKEL KAPCSOLATBAN!


Minek a szerződés ha azt nem kötelező betartani?Ilyen alapon bármilyen szerződés semmisnek tekinthető akár a bankokkal szemben is!

Osszátok!

 

 faceb.jpg

 

 

Megoldás sehol az évek elteltével sem.

 

 

Vajon miért nem tesz semmit a kormány?

 

  

 

 Forrás: facebook.com ,

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6713880216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása