Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Feldarabolta és kukába dobta a főbérlőjét

2019. április 21. - illiberalisberlo

A 34 éves tatabányai férfit február elején fogták el a Komárom-Esztergom megyei Oroszlányban. A rendőrök akkor azonban még nem tudták, hogy gyilkossal, ráadásul – mint mostanra alapossá vált a gyanú – kettős-, darabolós gyilkossal van dolguk.


A férfi oroszlányi elfogása után számolt be a nyomozóknak arról, hogy február 1-jén meggyilkolta szállásadóját Debrecenben. Az idős férfival, akinek a hajdúsági megyeszékhely Nyíl utcájában lévő lakásában albérlőként lakott, összeveszett. A veszekedés során főbérlőjét a férfi megütötte és többször megrúgta. Az áldozat a bántalmazás során elszenvedett sérüléseibe belehalt. A férfi áldozatának értékeit magához vette, elvitte autóját is, amit aztán áron alul, gyorsan eladott. A gyanúsítottról időközben kiderült, hogy még január 18-án bejelentette a debreceni albérlet szomszédságában élő idős nő eltűnését. A 75 éves asszonyt keresni kezdte a rendőrség, félő volt ugyanis, hogy a főbérlő gyilkosának köze van a nő eltűnéséhez. A gyanú mostanra megalapozottá vált.
A nyomozók kiderítették, hogy a férfi meggyilkolta az asszonyt, majd holttestét hónapokig tartó, aprólékos munkával feldarabolta. A testrészeket Debrecen kukáiban rejtette el a gyanúsított. A meggyilkolt nő testrészei eddig nem kerültek elő.
Forrás: STOP/HavariaPress

 

A cikk eredetileg a .promenad.hu oldalon jelent meg.

http://www.promenad.hu/2010/02/19/feldarabolta-es-kukaba-dobta-a-foberlojet/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1414742841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása