Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Olcsó albérlet a várban.

2018. június 30. - illiberalisberlo

Célzottan vizsgáltatná, az ingatlan- és vagyonkezelési ügyeket az I. kerületben a Párbeszéd. Az ellenzéki párt önkormányzati képviselője szerint a fideszes polgármester sajátjaként kezeli a budavári ingatlanokat. Azt javasolják, a képviselőtestület nélkül semmilyen ingatlanügyben ne dönthessen. A polgármester társbérlőként jutott egy 158 négyzetméteres lakáshoz a várban, majd elköltözött, és bár saját tulajdonú lakása is van, bérlakást is kapott, szintén a várban. Utóbbiért havi 81 ezer forintot fizet. 

 

 

Nem mindenki tud olcsón ingatlan bérelni a várban, ez derült ki az Együtt által kikért dokumentumokból. Miközben a nagyvállalkozó Garancsi István cége mindössze tizenháromezer forintot fizet az önkormányzatnak egy lakásért, addig ugyanabban az utcában egy garázst ötvenezerért ad ki az első kerület. Az ottani ingatlanügyek miatt már nyomoz a rendőrség. A fideszes önkormányzat szerint minden szabályos, a Garancsi érdekeltségében lévő cég korábban szerzett bérleti jogot a lakásra. Akkor havi kétezer négyszáz forintot kellett fizetniük érte.

 

 

Reméljük folytatják az olcsó bérleteket!

Nekem az olcsó önkormányzati ingatlanok bérletéről ez a videó jut eszembe:

 

 Forrás: RTL. youtube

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr513916806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.07.01. 19:56:38

"Olcsó albérlet a várban."

Mindig ennyi volt a berleti ar, mindenki ennyit fizet. a kerulet dolga eldonteni mennyit ker erte.

kb tizedszerre probalkozik a BUKOTTTTT ellenzek, ezzel hazug hangulatkeltesel.
DE 22-ben is BUKNI fognak.
süti beállítások módosítása