Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Üdvözlünk az illiberális bérlő oladon-n!

2017. február 22. - illiberalisberlo

Az oldal a illiberális bérlők tevékenységéről szól, valamint politikai támogatóikról.

 

 

Ha téged is megtalált egy illiberális bérlő és álmaid szertefoszlottak, írj nekünk.

 

dreams-cancelled-by-banksy.jpg

 

 

 

Próbálunk kialakítani támogató önsegítő csoportot. Ennek része a blog, ahol bemutatjuk a illiberális bérlők tevékenységét, s az ellenük való fellépés eszközeit.

 

illiberalisberlo@protonmail.com

 

Ügyvédeket is keresünk, akik szerint jelent valamit a jogászi hivatás méltósága.

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4812280965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zita Dunai 2018.01.22. 04:14:32

Szeretnék segítséget, tanácsot kérni. Ügyvéd, valamint albérlő ellen hogyan, hol tehetek feljelentést zsarolás miatt. Kiadtam az ingatlanomat. A szokásos, először fizetett, majd később már nem. Felmondtam a bérleti szerződést. Az ügyvédjével megfenyegettek, hogy amennyiben nem írom alá az ügyvéd által szerkesztett közös megegyezéses szerződést, (melyben az albérlőnek 500/ Ft. túlfizetése van velem szemben) úgy nem költözik ki az ingatlanomból és az ügyvéd elárverezteti a házamat. Aláírtam, mivel a jog csak a bérlőt védi. A szerződésben az állt, hogy 4 hónap múlva a bérlő köteles elhagyni az ingatlanomat..Ezt a bérlő nem tette meg. Az ingatlanomban zárat cserélt, nem enged be, a rezsit sem fizeti.Most kitalálta, hogy ő költött az ingatlanra, bizonyos javításokat, ez brutális összeg és most azt lelakja. Kérem, ha tud valaki segítsen!
süti beállítások módosítása