Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Étlen-szomjan hagyta magára kutyáját a fiatal albérlő nő

2017. július 19. - illiberalisberlo

Se szó, se beszéd, lelépett albérletéből egy huszonéves nő és a tartozások mellé még hátrahagyta 15 hónapos kutyáját is. Az állat kis híján éhen halt.

 

 

Egy kutya kétségbeesett nyüszítése hallatszott már napok óta egy társasházban Tatabányán. A szomszédok annyit tudtak csak a lakásban lakó fiatal hölgyről, hogy albérlőként él az ingatlanban, de már jó ideje nem látták. Utolérték a lakás tulajdonosát, Szigetlaki Szilviát, akit az ajtó kinyitása után döbbenetes látvány fogadott.

 

 

– A lakásban egyedül az albérlőm 15 hónapos kan kutyusa, Jack volt. Szerencsétlen állat hetekig tengődött a lakásban étlen-szomjan. Szerintem csak a csodának köszönhető, hogy nem pusztult el – mondta el lapunknak Szilvia. – Csak csont és bőr volt. A lakás úgy nézett ki, mint egy kutyaól, amit hónapok óta nem takarítottak. Orrfacsaró bűz ömlött kifelé. Jack semmit nem rongált meg, csak a dolgát végezte és próbált ennivalót találni – sorolta a lakás tulajdonosa, akit még mindig düh önt el, amikor arra gondol, milyen felelőtlenül hagyta magára négylábúját huszonéves albérlője.

 

 

– Egy éve lakott a lakásban albérlőként. Korábban semmi gond nem volt vele, a kutyájával is találkoztam. Jack egy igazi életvidám, csibész kutyus. De nem gondoltam volna, hogy a gazdája így kifordul magából. Október óta gyakorlatilag nem fizetett, s hiába próbálom, nem lehet elérni. Egyik pillanatról a másikra felszívódott – magyarázta Szilvia, aki arra készül, hogy a rendőrségen feljelentést tesz volt albérlője ellen.

Hozzátette: szeretné, hogy a fiatal nőt jogilag vonják felelősségre azért, amit tett, hiszen nemcsak az állatnak, neki is komoly károkat okozott. A bohókás Jacket Szilviáék egy ismerősüknek adták, mivel náluk otthon két kisgyermek van, és tömbházban élnek. Jack pedig sokkal jobban érzi magát egy olyan helyen, ahol a szabadban tud lenni.

A cikket eredetileg a bors online kiadásában publikálták.

 

http://www.borsonline.hu/aktualis/etlen-szomjan-hagyta-magara-kutyajat-a-fiatal-no/93477

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5612603101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása