Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Videó: A Csapó utcán fogták el a főbérlője bántalmazásával vádolt férfit

2019. június 08. - illiberalisberlo
Debrecen – A gyanú szerint a vádlott egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal többször ismét fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvede
Videó: A Csapó utcán fogták el a főbérlője bántalmazásával vádolt férfit
© Fotó: police.hu
 

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. november 28-án önbíráskodás bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított nyomozást, mivel egy nő arról értesítette a rendőröket, hogy albérlője bántalmazta őt, majd elhagyta a lakást – írja a police.hu.

A járőrök és a nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg. A bűnügyi osztály munkatársai beazonosították a támadót, és 2018. december 6-án Debrecenben, a Csapó utcában elfogták.

 

A nyomozók előállították a 27 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

Fotó: police.hu

Sz. Gyula a megalapozott gyanú szerint jogos vagy jogosnak vélt tartozás miatt egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal többször fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvede

 

 

A cikk eredetileg a haon.hu oldalon jelent meg.

http://www.haon.hu/video-a-csapo-utcan-fogtak-el-a-foberloje-bantalmazasaval-vadolt-ferfit/4073935

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1814742849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása