Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Kipakolt az albérlő.

2018. június 04. - illiberalisberlo

caution-this-is-sparta-728x409.jpg

 

Újabb anyagi kárt okozott egy csaló, ezúttal egy bajai nő szegedi lakásának a bútorait pakolta ki. Nemcsak a könnyen mozdítható tárgyakat, hanem az egész konyhaszekrényt is magával vitte. A férfi korábban már több embert megkárosított, és felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélték.

Bútoraitól megfosztva, szinte üresen áll ez a szegedi lakás. Az albérlő mintegy másfél milliós kárt okozott a tulajdonosnak. A férfi először a konyhaszekrényt bontatta ki, pár nap múlva pedig szinte az összes bútort elszállíttatta.

 

Forrás: vtvszeged youtube

https://www.youtube.com/watch?v=JqfMeT_PG8Y

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2913916590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.06.04. 10:04:13

Ezt jelenti a tulajdonosok védemle a szocializmus Magyarországán, 16 év "jobboldali" "nemzeti" "keresztény" és a 12 évnyi "modern szociáldempkrácia és a liberális értékek iránt elkötelezett" országpusztítók qrmányzása után.

Köszönjük meg nekik és a kedves sünöknek,ügyészeknek, bíráknak, akik sec perc bezárnának, mint a majmot, ha a lakásomat kifosztó bűnözőt és pakoló embereit leverném a családommal, mint a vak a poharat.
süti beállítások módosítása