Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

PANASZKÖNYV - Kirakható az albérlő?

2018. október 21. - illiberalisberlo

 Hír TV Közzététel: 2018. okt. 16. 

PANASZKÖNYV 


PANASZKÖNYV | 2018.10.13. Ha nincs közjegyzői okiratba foglalt bérleti szerződés,akkor addig maradhat a lakás bérlője az ingatlanban, ameddig csak akar; annak ellenére, hogy a tulajdonossal kötött szerződés szerint már réges-régen el kellett volna költöznie onnan. Az elmúlt években ugyan egyre többen kötnek közjegyző előtt
bérleti szerződést, de sokan még most sincsenek tisztában ennek fontosságával. Ezért jóhiszeműségük miatt a bérlőik akár évekre is kirekeszthetik őket a saját lakásukból.
Műsorvezető: Bíró Beáta Szerkesztő - riporter: Szemkeő Júlia

Megj: Magyar jogbiztonság, ha ellop valaki egy karton cigarettát vagy egy parfümöt jó eséllyel a dutyiba kerülhet tettenérés esetén, ha viszont a bérlő milliós tartozást halmoz fel, pert indíthat ha a tulajdonos van elég pénze. Évek alatt sikerülhet is kitenni. Dutyiba akkor sem kerül a bérlő.

A videó eredetileg a hír tv youtube csatornáján jelent meg.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9314305459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása