Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Meglopta főbérlőjét egy pitvarosi férfi, nemcsak saját ingóságát vitte.

2019. április 06. - illiberalisberlo
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Több bútort, háztartási eszközt, szerszámgépet és festéket is elvitt egykori főbérlője házából egy pitvarosi férfi. A rendőrség lopás miatt indított ellene eljárást.

 

 

 

A férfi 2018 júliusának végéig lakott a pitvarosi ingatlanban, majd kiköltözött, de augusztus közepén visszatért. Miután bejutott a házba, onnan egy benzines fűkaszát, ütvefúrót, hűtőgépet, mikrohullámú sütőt, két széket, két szekrényt és vödrös kiszerelésű falfestéket vitt el. A rendőrök 2018. augusztus 21-én, a bejelentést követő négy órán belül már gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves helybeli lakost, aki a cselekmény elkövetését elismerte. A H. Sándornál tartott házkutatás során a rendőrök a szekrényeket, székeket, az ütvefúrót és a festéket lefoglalták. A gyanúsított elmondta, a többi eszközt eladta.
A férfi ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon

 

A cikk eredetileg a police.hu oldalon jelent meg.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nemcsak-sajat-ingosagat-vitte#5

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9314742781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása