Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Brutális gyilkosság: halálra szúrta főbérlőjét egy férfi Budapesten, majd rágyújtotta a lakást

2019. június 06. - illiberalisberlo

 

A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak budapesti lakását egy 27 éves férfi.

 

A police.hu közlése szerint hétfő délután értesítették a rendőrséget arról, hogy Budapest VII. kerületében egy István utcai lakás füstöl. A kiérkező tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elszenesedett holttestet találtak, valamint a lakás több helyiségében vérre lettek figyelmesek.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök 20 percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, B. János Norbertet, aki a gyanú szerint a lakásban megszúrta 49 éves főbérlőjét, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét vesztette.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói a 27 éves sátoraljaújhelyi B. János Norbertet emberölés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, illetve előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Először csak lakástűznek hitték, de kiderült, gyilkosság történt. A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását egy férfi Budapesten hétfő délután. A lángokat oltó tűzoltók vették észre, hogy több helyiségben is vér van, ők találták meg az összeégett holttestet is. A rendőrök 20 perc alatt elfogták az albérlőt, egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit. Azt gyanítják, először megszúrta 49 éves szállásadóját, majd felgyújtotta a szobát. 

 

 

Nem tudta kifizetni a bérleti díjat, ezért gyilkolt. Információink szerint ezt vallotta az a férfi, aki a gyanú szerint leszúrta főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását Budapesten. A bíróság letartóztatta. Az ügynek egyelőre egy gyanúsítottja van. Még vizsgálják, hogy a három társának van-e köze a gyilkossághoz.

 

A cikk eredetileg a blikk oldalán jelent meg:

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/halalra-szurta-foberlojet-egy-ferfi-budapesten-ragyujtotta-a-lakast/pel9klg

Videok: RTL klub

Megj:

Lassan oda jutunk, ha egy albérlő több millió forintos tartozást halmoz fel a szolgáltatók felé, szétveri a házadat, valamint több milliós bérleti díj tartozást csinál, akkor a tulajdonos még jól is jár. Legalább nem verték agyon vagy gyilkolták meg. Magántulajdon semmit nem jelent itthon.

 

Ha egy albérlő bejut a lakásodba és ö van birtokon belül, semmit nem tehetsz, már olyan kis nyugdíjassal is találkoztunk aki 4 évig nem juthatott be a saját ingatlanába. Miközben a bérlőnek esze ágában sem volt kiköltözni vagy fizetni a gáz szolgáltatást.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3414742805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása