Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Magánlaksértés.

2017. március 04. - illiberalisberlo

Vádemelési javaslat magánlaksértés miatt

 

Egy gyulai férfi hónapokig nem fizette az albérlete közüzemi díjait, lecserélte az ajtó zárját és többszöri felszólítás ellenére sem engedte be a lakás tulajdonosát.

A Gyulai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy gyulai lakástulajdonos bejelentése alapján. A férfi azért kért rendőri segítséget, mert az albérletként kiadott lakásában lakó férfi hónapokon keresztül nem fizette a közüzemi díjakat és a lakhatás költségét sem. A tulajdonos írásban is felszólította az albérlőt a tartozása kifizetésére, és hogy hagyja el a lakását. Emellett ki akarta kapcsoltatni a gázszolgáltatást is, hogy nagyobb kára ne halmozódjon fel. Mikor megjelent a szolgáltató szakembereivel, nem tudott bejutni a lakásába, mert az albérlő kicserélte a zárat. Később ismét megjelent, de már lakatossal ment a helyszínre. Hiába dörömböltek, csengettek, senki sem nyitott ajtót. Csak a zár kifúrásával tudtak bejutni, viszont meglepetésükre az ingatlanban volt az albérlő élettársa és a közös gyermekük. A nő azt mondta a tulajdonosnak, hogy a gyereksírás miatt nem hallotta a kopogást. A sértett magánidítványára a rendőrkapitányság büntetőeljárást indított és a 60 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.      

 

A Gyulai Rendőrkapitányság a K. Zoltánnal szemben magánlaksértés vétség miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. december 16-án vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási Ügyészségnek.

A cikk eredetileg a police.hu-n jelent meg.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/vademelesi-javaslat-maganlaksertes-miatt-0

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2912299967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása