Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

A bérlő nem szabályszerűen vételezte az áramot.

2017. március 05. - illiberalisberlo

Nem szabályszerűen vételezte az áramot

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság
A nyomozó hatóság vádemelési javaslattal zárta le az ügyet a 21 éves komlói nővel szemben.

 

Az áramszolgáltató tett feljelentést 2014. február 18-án ismeretlen tettes ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. február 12. és a feljelentés napja közötti időben az egyik komlói lakásban a mérőóra megkerülésével vételezte az áramot, mellyel több mint kétszázezer forint kárt okozott.

 

A nyomozás során beszerzett adatok eredményeképpen a rendőrök a lakás akkori albérlőjét, egy  21 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével. Az elvégzett nyomozási cselekményeknek köszönhetően megállapították, hogy O. Ilona komlói lakos az általa bérelt lakást úgy látta el villamos energiával, hogy az áramvezetékre nem szabályszerű módon rácsatlakozott. Az ügyben kirendelt igazságügyi mérnökszakértő véleménye alapján az albérlő az áramszolgáltatónak több mint kétszázezer forint kárt okozott.

 

O. Ilona ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Komlói Rendőrkapitányság folytatta a nyomozást, melyet a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldött meg.

 

A cikk eredetileg a police.hu-n jelent meg.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nem-szabalyszeruen-vetelezte-az-aramot

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5712299969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása