Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Zsaroló albérlő

2017. március 11. - illiberalisberlo
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a nyíregyházi asszonyt, aki főbérlőjétől kiköltözéséért cserébe pénzt követelt és megöléssel is fenyegette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Tné Z. Ildikó nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszonyt főbérlője többször felszólította, hogy mivel nem fizeti a bérleti díjat és a közüzemi számlákat, költözzön ki a lakásából. A nő közölte a főbérlővel, hogy kizárólag akkor hajlandó elhagyni a lakást, ha fizet neki egy meghatározott összeget. A főbérlő a követelésnek nem tett eleget, emiatt a nő megöléssel fenyegette meg. A sértett 2015. február 16-án értesítette a rendőrséget. A rendőrök az asszonyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A cikk eredetileg a police.hu-n jelent meg.

 

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-a-zsarolo-alberlo

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3012299963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása