Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Egyetlen ütéssel majdnem megölte főbérlőjét, mert az rászólt.

2019. április 16. - illiberalisberlo

A férfi az élettársával együtt 2015 nyarától bérelt egy lakást a XXII. kerületben. A lakás tulajdonosa és felesége is ott éltek, a két lakórészt egy kerítés választotta el. A bérleti szerződés szerint a férfi és az élettársa nem léphettek be a tulajdonos-lakrészébe. A bérlő mégis megtette, aztán meg is verte a tulajdonost.

A tulajdonos többször elmondta a férfinak, hogy ne tárolja a biciklijét a két lakrész közös területén, mert zavarja, amikor a kocsival ki vagy beáll. A férfi 2016 júniusában megint a közös részen hagyta a biciklijét, ezért a tulajdonos szólt neki.

Később a férfi átment a tulajdonoshoz, majd rátámadt és megverte. Csak akkor hagyta abba, amikor a megvert férfi felesége közbeavatkozott.

A tulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Az ügyészség a 32 éves férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja, amiért akár 8 évre is börtönbe kerülhet.

 

A cikk eredetileg az origo weboldalon jelent meg.

https://www.origo.hu/itthon/20190222-megverte-az-altala-berelt-lakas-tulajdonosat-egy-budapesti-ferfi-mert-az-raszolt.html

Mindenki nagyon figyeljen ingatlan kiadáskor. Különösen a nyugdíjasokra hívnám fel a figyelmet, ha ilyen rokonod szeretne ingatlant kiadni, segíts neki,  rendszerint ők a nem fizető bérlők áldozatai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1114742797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása