Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Fegyverrel barikádozta el magát a kirakott albérlő

2017. június 02. - illiberalisberlo

Kiköltöztetés helyett fegyverrel barikádozta el magát egy férfi Mosonmagyaróváron. A Terrorelhárítási Központ emberei végül egy tárgyaló segítségével csalogatta ki a férfit, majd elfogták és előállították

 

 

A rendőröket egy bérleti vita miatt hívták ki a mosonmagyaróvári lakáshoz - olvasható a police.hu oldalán. A főbérlő és albérlője ugyanis összekülönböztek, ezért a főbérlő úgy döntött: kiteszi bérlőjét a lakásból. A 32 éves férfi azonban nem fogadta el a helyzetet, és távozás helyett inkább bezárkózott a lakásba, ahol a bejáratot eltorlaszolta.

 

 

A tulajdonos azonnal hívta a rendőröket, akiknek elmondta: albérlőjénél vélhetően fegyver - vagy annak az utánzata - van. A rendőrség ezért a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte, akik tárgyalóval érkeztek a helyszínre. A szakember végül kicsalogatta a fegyverest a lakásból, akit a TEK emberei elfogtak.

– A rendőrség a bérlőt lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt előállították, a lakásban lefoglalt fegyvereket és lőszereket fegyverszakértő vizsgálja - tájékoztat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A cikk eredetileg a borsonline-on jelent meg.

http://www.borsonline.hu/aktualis/fegyverrel-barikadozta-el-magat-a-kirakott-alberlo/82257


 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9012558611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása