Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Kádár te csodás!

2018. augusztus 28. - illiberalisberlo
Lassan visszatérünk a Kádár rendszerhez, magántulajdon egyre kevesebbet jelent.

 

nevtelen.jpg

 

Meglepő vagyonnyilatkozatot tett Lázár János korábbi Miniszterelnökséget vezető miniszter. Váratlanul kiderült, hogy a fideszes képviselő komoly ingatlanos lett, 10 százaléka van az értékes Andrássy úti Divatcsarnokot birtokló projektcégben. Lázár Ausztria egyik legtitokzatosabb, ókonzervatív nagytőkésének, az eurómilliárdos Max Turnauernek lett a partnere.

Jancsi csodálatos gyarapodása: 

https://index.hu/gazdasag/2018/06/08/lazar_janos_nagytokeskent_coming_outolt/

Szerintem ez még szerencsénkre is válhat. Ahogy egyre több tulajdona van a NER hercegeknek, lordoknak, vitézeknek, ágyasoknak, titkárnőknek,  pelenka dobálóknak az Isten által kapott tulajdonukat is meg kívánják védeni. Ezért lehet előbb utóbb törvénykezési szinten is lépni fognak.

Szerintem ha ingatlan tulajdonosokkal nem is törődnek, de saját tulajdonuk gondolom fontos lehet nekik. A rezsi tartozásokat felhalmozó kiköltözni nem kívánó bérlők ellen talán fellépnek.

 

867feaa2247_wm.jpg

(Dózsa László 1942-     )


Ne feledjétek még mindig a legfőbb célpontok a nyugdíjas ingatlan tulajdonosok, ha ilyen ismerősöd van nagyon figyelj, szerződéskötéskor irány a közjegyző.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6414199297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása