Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Kipakolta az albérletet a bérlő (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

2017. március 06. - illiberalisberlo
Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen aki, aki különböző tárgyakat lopott el a bérelt lakásból.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányág nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. József 43 éves jászszentlászlói lakos ellen.

 

A sértett 2012 februárjában egy kiskunfélegyházi ingatlanát kiadta albérletbe Sz. Józsefnek. Mivel a férfi a következő hónapban nem fizette ki a bérleti díjat, így a tulajdonos telefonon érdeklődött a jogos járandósága iránt. A bérlő közölte, hogy pénztelensége miatt elköltözik. A sértett ezt követően azonnal a tanyára ment, ahol már senkit sem talált. Ekkor vette észre, hogy ellopták berendezési tárgyait, köztük a kádat, bojlert, gáztűzhelyt, de eltűnt egy létra és egy vasajtó is.

 

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt jelenleg is szabadságvesztését töltő - Sz. Józsefet, aki beismerte tettét. Elmondta, hogy az ellopott tárgyakért kapott pénzből akarta kifizetni a költöztetésben segítő taxisofőrt.

 

A rendőrség a nyomozást 2013. szeptember 5-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldi a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kipakolta-az-alberletet 

A cikk eredetileg a police.hu weboldaon jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7912298869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása