Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

A bérlő megalapozott gyanú szerint sikkasztott, lopott és hamis magánokiratot is felhasznált.

2017. március 07. - illiberalisberlo

Vádemelést javasol a rendőrség a bérlő ellen.

A megalapozott gyanú szerint sikkasztott, lopott és hamis magánokiratot is felhasznált a feltételezett elkövető.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Gazdaságvédelmi Alosztályának munkatársai állampolgári bejelentést követően, 2013. márciusában indítottak nyomozást egy szombathelyi férfivel szemben. A rendelkezésre álló információk szerint a bejelentő egy, a tulajdonában lévő lakást adott albérletbe a 25 éves férfinek. A bérlet megszűnését követően azonban észlelte, hogy az ingatlanából különböző műszaki cikkek hiányoznak. A károk felmérése után kiderült, hogy a volt albérlő egy mosógéppel, egy hűtővel és egy lámpával távozott az ingatlanból. Továbbá a megalapozott gyanú szerint a férfi, a lakás tulajdonosának nevében egy internet-előfizetést és egy, a korábbinál szélesebb körű kábeltelevízió szolgáltatást is igényelt az érintett lakásra.

Már folyt a nyomozás a férfivel szemben, amikor nagynénje lakásából szintén műszaki terméket tulajdonított el, majd Szombathely egyik utcájában egy mobiltelefont kért kölcsön egyik barátjától, aztán elfutott a készülékkel együtt.

A hatóság a sikkasztás, a lopás és hamis magánokirat felhasználása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

 

 

A cikk eredetileg a police.hu weboldalon jelent meg.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/vademelest-javasol-a-rendorseg-3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4512298879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása