Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Orbán segítséget nyújt a pokolból érkező bérlők ellen.

2017. augusztus 13. - illiberalisberlo

Megkésve bár de szeretnénk beszámolni egy örömteli fejleményről.


Sokszor elmondtuk, hogy a kormány tud a nemfizető ingatlanbérlők vs. Ingatlankiadók viszontagságairól, de ennek ellenére nem tesz semmit.

Ez csak mostanáig állt fent, végre lépett a kormány!

Jó hírt kaptak a bérbeadással foglalkozó ingatlan tulajdonosok, bár igazat megvallva nem az összes tulajdonost érinti, csak egy részhalmazt a nyugdíjasokat.

Mint tudjátok egyes illiberális nem fizető bérlők, akik többek között nyugdíjasoktól bérelnek ingatlanokat, majd különféle okokra hivatkozva megtagadják a bérleti díj fizetését. A rendeltetésszerű használat ellenőrzését, azaz nevetgélve mutatnak fityiszt és nem engedik be őket, valamint a közműveket sem fizetik és a szolgáltatok bejutását az épületbe is megakadályozzák.
Milliós rezsi tartozást halmozva fel a tulajdonosnak. Néhányan ezt az ügyvédi kamara tagjainak hathatós segítségével teszik.
Szóval nem is húznám tovább a jó hírt.


Hamarosan megalakulhatnak a nyugdíjas szövetkezetek.

 

 

Hivatalos verzió szerint, a nyugdíjas szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez - mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a sajtótájékoztatón.

 

 

Nyitrai Zsoltika felidézte, júniusban fogadta el az Országgyűlés a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló jogszabályt, és nemsokára meg is alakulnak majd az első ilyen szerveződések.

 

 

Az új foglalkoztatási forma enyhítheti a munkaerőhiányt, erősítheti a generációk közötti összefogást, segítheti a tapasztalatok átadását és persze pluszbevételhez juttathatja a nyugdíjasokat - mondta a miniszterelnöki megbízott.

 



Nyitrai Zsoltika kiemelte, a kormánynak fontos a Magyarországon élő több mint kétmillió nyugdíjas.


Monspart Sarolta, az Idősek Tanácsának tagja, tájfutó világbajnok úgy fogalmazott, a nyugdíjba vonulást sokan érzik úgy, hogy nincs mit csinálniuk, nem találják helyüket a társadalomban. Nekik sokat segíthetnek a nyugdíjas-szövetkezetek.

 

oldest_postal_worker_retired_finally.jpg

 

Számos keleti országban bevett gyakorlat.

 

nagyi1.jpg

Friss halat tessék, finom ocsó!

 


Valójában nem csak nekik segíthet ez az új törvény, hanem azon ingatlantulajdonos nyugdíjasoknak is, akiknek a bérlője felhalmozott tetemes, akár sok milliós rezsi tartozást, és a tartozások miatt nyugdíjas ellen végrehajtást rendelnek el.

Végre ezen nyugdíjasok elmehetnek egy nyugdíjas szövetkezetekbe dolgozni, hogy ki tudják fizetni a milliós rezsi tartozást, amit a bérlő halmozott fe,l és az egész életében kin-keservesen összekuporgatott, és felépített ingatlant, ne vigye el a végrehajtó filléres áron.

Mondjunk ezért egy nagy köszönetet orbán viktorkának

 

1009397_orbanpocak.jpg 

K Ö S Z I,  N A  H E L L Ó  R Ö F I K

 

 

De milyen szövetkezetbe érdemes menni és milyen munkát érdemes vállalni?


Nézzük szépen sorjában. Vigyázhatnál pl drága értéktárgyakra menő politikusoknál. Ez lenne a Nyugger Kommandó Nyugdíjas Szövetkezet, majd a NYKNYSZ-nél keresett pénzből kifizethetné a bérlője rezsi tartozását.



Mint olvashattátok nemrégiben, Rogán Antalka egyik ismerőse lehetséges befutó egy reptér üzemeltetésben.


Nos ha itt megalakul egy fejfájós nyugdíjasokból álló nyugdíjas szövetkezet, akkor lehetne tisztítani a helikopter szélvédőjét, vagy fényesíthetnék a leszállópályán a lámpákat MIG-ek elött, vakítóan kifényesedne, mint egy lakkcipó vagy ilyesmi!
MIGrén Nugdíjas Szövetkezet, majd a MNYSZ-nél keresett pénzből kifizethetné a bérlője rezsi tartozását.


Még egy utolsó ötlet, nevezetesen a Mészáros Lőrincke.

 

lorinc.jpgindex foto

Mészáros Lőrincke egyik családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. ötmillió forint alaptőkével alapított szállodacéget Pollux Hotel Zrt. néven. Ennek a cégnek a birtokába került a közelmúltban az ötcsillagos Andrássy rezidencia is. Az ilyen nagy szállodákban rendszeresen van élőzene.

millionaire-lorinc22.jpg

 


Zenélő nyugdíjasok alapíthatnak egy rock bandát, amivel a Mészáros Lőrincke szállodájában lehetne zenélni. A neve pedig ParkinsonCORE Nyugdíjas Szövetkezet, majd a PNYSZ-nél keresett pénzből kifizethetné a bérlője rezsi tartozását.

1438959977d62ec3d0.jpg

Készül az új album.

 

dj-derek-2015-billboard-650.jpg

Gyerünk egy-két, egy-két a kezeket fel.

 

Egy szó mint száz, akar a fene 75-85 évesen dolgozni, de a bérlő által felhalmozott rezsitartozás miatt kell, mivel milliós tartozásokhoz kevés a nyugdíj, de hát ilyenek a törvények a nemfizető rosszindulatú bérlőket védi.

Szerintünk Orbán Viktorka elhozta nekünk a bestia államot, ahol a polgári értékek és a magántulajdon védelme helyett a gátlástalan csalók Mekkájává változtatja szép lassan az országot, de hát ez is csak egy vélemény. Egyébként is soros meg gyuuuucsány!

 

Kedves Viktorka, a végére egy örökbecsű Bayer Zsoltika videót küldünk neked:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3812734176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása