Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Kidobott az albérlőm segítség.

2017. augusztus 23. - illiberalisberlo

Sajnos nincs egyedül az a tulaj, aki elkeseredve mesélte a Fókusz stábjának, hogy képtelen bejutni a saját ingatlanába, mert a bérlője még a zárat is lecserélte. Megkerestük az albérlőt, aki lelkiismeret furdalás nélkül védi az igazát. Felháborítóan igazságtalan, vagy jogszerű, ha egy albérlő nem fizet, de marad?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A videó eredetileg az RTL KLUB -on volt látható.

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hogyan-turhatja-ki-egy-alberlo-a-tulajdonost-a-lakasabol

 

Megjegyzés:

A tévéműsor szépen bemutatja a nem fizető bérlők prototípusát.

 

Első rövid időben rendesen fizetnek, majd megtagadják a bérlet fizetését, a rezsi fizetését, nem engedik ellenőrizni a használatot, elérhetetlenné válnak, telefont nem veszik fel, ajánlott levelet nem vesznek át, majd számla hibákra hivatkoznak.

 

Magyarországon jelenleg 1200 ilyen per zajlik, számuk egyre növekedik. Még 1000-1500 ember lehet aki reménykedik a bérlője fizetésében, de hiába.

 

Ha peres útra kerül a sor ügyvédek segítik őket minél tovább elhúzni a pert, és közben olyan ajánlatot tesznek, hogy hajlandó a bérlő kiköltözni az ingatlanból, abban az esetben ha lemond a bérleti díj követeléséről.

 

Szerintem ezen kamarai tagok, az ügyvédi hivatáshoz méltatlan magatartást tanúsítanak.

Kíváncsi vagyok mikor jön el az idő amikor a kamara fellép az ilyen magatartást folytató ügyvédekkel szemben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512558643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása