Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

this is sparta

2017. október 07. - illiberalisberlo

 

Jáj milyen képet találtunk az interneten.

A kép szerintem  Rogán Tonikát ábrázolja, azt a politikus aki nem tesz semmit a nemfizető albérlők ellen, nyugdíjas átverők ellen, Árpikával beszélget.Véleményem szerint nyugdíjasokról beszélgetnek, no nem arról, mi legyen a fizetést megtagadó bérlőkkel, hanem másról.

2011. május 4-én a Fővárosi Bíróság garázdaság vétsége miatt jogerősen két év próbaidőre bocsátotta Habony Árpádot.A végzés szerint Orbán Viktor bizalmasát egy házaspár bántalmazásáért ítélték el. 

2006. november 4-én reggel a XII. kerületi Monda utcában egy Lexus dzsip hajtott nagy lendülettel a Szilágyi Erzsébet fasorral párhuzamos szervizút felé. Ezen a szakaszon a megengedett sebesség 30 km/óra. A volánnál az első Fidesz-kormány bukása óta Orbán Viktor személyes tanácsadójaként ismert Habony Árpád ült.Miután észlelte, hogy a kereszteződésben két gyalogos épp átkelni igyekszik, a sofőr mintegy 10 méterre az utca végétől dudálni kezdett. A Lexus alig lassított, a házaspár sétatempóban mégis átért az utca túloldalára. A sarokhoz érkezve Habony lehúzta az ablakot, és - az esetet követően a XII. kerületi rendőrkapitánysághoz benyújtott feljelentés szövege alapján - megjegyzést tett a sértettekre, kioktatta őket arról, hogyan közlekedjenek, "ha ő jön az utcán. Azt mondta, legközelebb nem fékez, hanem elüt."Az irat szerint rövid szóváltás alakult ki a felek között, miután a későbbi sértettek - az ötvenes évei közepén járó K. Sándor és felesége, P. Erzsébet - megfordultak, és haladtak tovább a járdán. Habony azonban kiszállt az autóból, és utánuk eredt.

Habony azonban kiszállt az autóból, és utánuk eredt. A feljelentés tanúsága szerint a későbbi vádlott beletaposott a házaspár bevásárlókocsijába, ezután egy ütéssel leütötte K. Sándort, aki hanyatt esett; majd hasba rúgta a férje védelmére igyekvő P. Erzsébetet. Ezután Habony visszaszállt a kocsiba. Közben K. Sándor feltápászkodott, hívta a rendőrséget, és a jármű elé állva igyekezett megakadályozni, hogy a sofőr elhajtson. Habony kikerülte K. Sándort, és dzsipjével távozott a helyszínről, nem várta meg a rendőrök kiérkezését.

 

Kormánypárti politikusok bár tudnak a nemfizető albérlők trükközéseiről. Amely főleg nyugdíjasokat és az átlagnál kiszolgáltatottabb ingatlantulajdonosokat érint ( pl megözvegyült kisgyermekes anyák, külföldre megélhetés miatt menekültek ), mégsem lépnek a védelmükben. Pedig nem kerülne semmibe.

Szerintem a fidesz politikusai nem véletlen nem tesznek semmit a nyugdíjasok, kis gyermekes anyák, és a külföldre költözött ingatlantulajdonosokat átverő bérlők ellen.

Van egy mondás Madarat tolláról, embert barátjáról.

 

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy az orbán rogán lázár -féle állam, nem fog semmit tenni az átverő bérlők ügyében. Azon személyek akik ilyen átverések áldozatai csak a jobbikban bízhatnak.

Pl abban, ha kiadnak egy ingatlant, akkor a lakástörvény szerint megtudják tekinteni a rendeltetésszerű használatot, vagy ha közüzemi tartozást halmoznak fel miközben nem akarnak kiköltözni az ingatlanból az bűncselekmény legyen.

Nevetséges, emberek abból élnek meghozza elég jól, lakásokat házakat bérelnek, majd gazdasági tevékenységre használják és tovább lépnek milliós tartozásokat hagyva maguk után. Miközben kiszolgáltatott tulajdonosokat jelentős összegekkel károsítanak meg.

 

 

 Francokat a Vona Gábor sértette meg. Hanem a rogán lázár orbán trió, aki évek óta nem tesz semmit.

 

Minap egy olyan sírdogáló nyugdíjassal találkoztam, aki kb 3 éve nem engednek be az ingatlanába. Mivel lázár jancsika csapata nem tesz semmit, ráadásul évek óta megy, sőt növekedő ütemben, ezért ez a ö és a rogán antalka sara.

De egy a lényeg van remény, lázár jancsika és rogán tonika elintézte, jön a jobbik. Ami valljuk be elég nevetséges.

A jogbiztonságot az ingatlantulajdonosok védelmében a jobbik fogja felépíteni.

Addig is köszönet annak aki kiosztott egy pofont orbán viktornak, az embernek aki nem hajlandó foglalkozni ezzel a problémával.

 

 

 

Eredeti kép:

http://img2.hvg.hu/image.aspx?id=74712f3e-a407-4937-a058-5d2caa5f00fc&view=1e92b492-81c2-49e9-93fb-75b77725adaf

 Habony cikk:

http://magyarnarancs.hu/belpol/habony-arpad-orban-viktor-bizalmas-elitelve-garazdasag-jogeros-idegbe-jott-83765

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr312673357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása