Orbán kormány és a nem fizető albérlők rejtélyes világa.

Az illiberális bérlő

Az illiberális bérlő

Orbán Viktor no-go zónáiról már nem lehet hazudni.

2018. március 14. - illiberalisberlo

Orbán Viktor no-go zónáiról már nem lehet hazudni - de van, amivel még próbálkoznak.

 

A nemfizető bérlők a Magyar nagyvárosok belsejét kezdik elfoglalni.

 

A kommunikációban a gátlástalan hazudozókkal a legnehezebb vitatkozni. Mit lehet mondani egy minisztériumi dolgozónak, aki azt állítja, hogy nincsenek Budapesten no-go zónák? Vagy mit lehet mondani, ha azt az állítást valaki vitatni próbálja, hogy Budapestet nem lepték el a nemfizető bérlők?

 

Youtube találat.


Mi a válasz arra, hogyha – nincs finomabb kifejezés – egy idióta azt mondja egy fehér színű falra, hogy piros? Sajnos, a végtelenségig el kell mondani, hogy fehér. Esetleg egy idő után hozzá kell tenni: fehér az, te idióta!

Megismerkedtem a minap egy budapesti 70 feletti nyugdíjassal megint, a facebookon bejelölt.  Segítséget kért; mert több mint 2-3 éve nem engedik be az ingatlanába, hiába van Orbán Viktor -féle lakástörvény ami elvileg a gátlástalan emberektől megvédené, nem segít. Sőt a rendőrség sem segít rajta.


Megélt 7X évet és most néznie kell, hogy lerombolják a házát, mert véletlen találkozott egy kreténnel aki becsapta.
Nem mindenkit véd a jog, a boltban valaki ellop egy szalámit előállítják 3 ezer forintért.

De vajon ki adja vissza a nemzetnek a Bakács szalámiját?

 
De ha valaki kibérel egy ingatlant, milliós tartozásokat halmoz fel a rezsiben, nem fizet bérleti díjat, évek telnek el amíg, ki lehet rakni.


Sőt azt is megcsinálhatja gyakorlatilag, hogy szerkezeti károkat okoz az ingatlanban azért, hogy mondjon le a tulajdonos az öt megillető bérleti díjról.


Szerintem az egészen elképesztő, hogy a budapesti ügyvédi kamarában vannak olyan kamarai tagok akik ehhez segítséget nyújtanak.  Manapság ez az ügyvédi hivatáshoz méltó magatartást tanúsítása. Nem véletlen süllyed szép lassan, de folyamatosan az ügyvédi hivatás presztízse.

Térjünk vissza a nénihez, szegény budapesti nyugdíjas néni számára a saját háza a NO GO ZONA, a hely ahova, bár törvény írja elő, hogy ellenőrizheti, nem mehet be.  Valaki szerint örüljön neki, hogy nem verik meg.

Az a baj egyre többen írnak, segítséget kérve. S bár a Lázár minisztériumában tudnak a hasonló esetekről nem tesznek semmit, cinikusan a nemfizetők és a NO GO ZONA-k fenntartók oldalára állnak.

Lehet persze azt mondani, a nyugdíjas hölgynek aki nyolcvanezer forintból él, kérjen a gázszolgáltatótól részlet fizetést, és fizesse ki a bérlője gázfogyasztását részletekben.
Aztán ne egyen pár hónapig és ha összejött a 50 ezer forint a per indítására és még pár százezer az ügyvédre akkor indítson pert. De kissé cinikus.

 Ha nincs pénze a per meginditására?

Ja tényleg!


A kérdés, hogy mikor jön és mi lesz a következő fázis. Amit tudunk, hogy fölég nyugdíjasokra szálltak rá ezek a nemfizető bérlők, fő technikájuk az , hogy nem válaszolnak semmilyen levélre, mintha nem is léteznének.

Elfutnak ha tulajdonos odamegy. Nem nyitnak ajtót, vagy ők fenyegetnek rendőrséggel :D .
Ők a nagy jogkövetők, szegénykémet zaklatja az ingatlan tulajdonosa.


Szerintem nem nehéz megjósolni mi lesz, van olyan nyugdíjas aki nem fogja hagyni, ezt a lehúzást és odaáll a bejutás miatt. Nem ön bíráskodni, hanem csak azért, bejusson az ingatlanába lássa mi van benne. Törvény írja elő ezt a lehetőséget.
Szóval, majd az Orbán Viktor -féle No go zóna üzemeltetők szépen fellökik és ott helyben meghal a tulajdonos. Előbb utóbb bekövetkezik. Nem hinnem egy megtermett kigyurt 30-40 éves fellök egy 80 körüli bottal járó nénit, hogy túl sok esélye lenne a néninek.

Ez a poszt azért született, hogy amikor bekövetkezik első ilyen halál eset vagy súlyos testi sértés mindenki tudja, Orbán Viktor és Lázár János felelősege lesz, azért mert nem tettek semmit ennek a  joghézagnak a megszüntetése érdekében bár lehetőségük volt és tudtak is róla.

Nem tettek semmit az ingatlan tulajdonosok megvédése érdekében.

Igazából lehet azért nem tesznek semmit a minisztériumokban, mert hétvégi helikopteres vadászatra készülnek, vagy a telekszomszéd vadász kastélyába segítenek kiválasztani az arany budi ülőkét és gucci wc kefét.


 

Csak semmi luxus.

 

 

Ilyen ez a NER világ. Haverok, buli, vadászat.

 

 

Képek, videok forrása: youtube.com , coub.com

A bejegyzés trackback címe:

https://illiberalisberlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8113737562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása